Iedereen mag een website of webwinkel hebben, dus jij ook!

Maar waarom een website?

Er zijn verschillend doeleinden om een website te hebben.

Tegenwoordig doen wij bijna alles online als ondernemer en ook als particulier: je bankzaken, het versturen van facturen, het bijhouden van administratie enz.

Als je niet online bent wordt je niet gevonden en mis je mogelijke klanten en omzet.

Een website wordt gebruikt als een uitgebreid digitaal visitekaartje waar je naast alle contactinformatie laat zien welke geweldige producten en aanbiedingen jouw bedrijf heeft.

Met een informatieve website geef je de bezoeker alles waar hij naar op zoek is.

Deze informatie kan gegeven worden in een of meerdere talen eventueel met behulp van documenten, filmpjes, tekeningen, foto’s, geluidsfragmenten of de toegang tot complex data.

Een website is dus een fantastisch medium om jezelf te promoten.

Met de goede tools werkt deze reclame 24 uur per dag gedurende het hele jaar.

Met een attractieve website met bijbehorende webwinkel hebben veel ondernemers zelfs geen fysieke winkel meer nodig waardoor de zaken vanuit huis helemaal gerund kunnen worden.

Werkwijze

De bouw van een website begint met een intakegesprek.

De mensen van DIGITCOMPUTERS zullen met jou je wensen inventariseren hoe jij de website wil indelen. De website wordt gebouwd in jouw persoonlijke stijl.

De wensen verschillen van persoon tot persoon en van bedrijf tot bedrijf. Afhankelijk van het doel en de wensen van je website, zullen de functionaliteiten moeten worden gedefinieerd. Samen worden de mogelijkheden besproken en uitgewerkt.

Periodiek toont DIGITCOMPUTERS de voortgang van de bouw van de website. Je bepaalt de kleuren (huisstijl) en je kunt treffende foto’s en teksten aanleveren die wij in je website zullen integreren.

Een vervolgafspraak is cruciaal om een goedkeuring te krijgen voor de concept website die nu gemaakt is.

Dit proces herhaald zich tot je tevreden bent over het resultaat.

Wij testen allerlei functionaliteiten van de hele website en dan pas plaatsen we de website online.

Onze ervaren webdesigners zullen al jouw wensen in vervulling laten gaan.

Vervolgwerkzaamheden:

Nadat een website succesvol is opgeleverd kan DIGITCOMPUTERS je nog extra mogelijkheden bieden.

  • Wie gaat de aanpassingen en onderhoud (noodzakelijk update voor veilig website) doen?
  • De upload van extra foto’s en wijzigingen van teksten

Dat kan allemaal achteraf gedaan worden, DIGITCOMPUTERS kan een handje helpen. Verder kunnen wij je begeleiden om al die aanpassingen zelf te gaan doen. Het belangrijkste is de optimalisatie van de website, dat doen wij ook.

Kortom:

Wil je een echte representatieve uitstraling naar buiten en meer conversies en klanten binnen halen, dan is het tijd om tafel te zitten met DIGITCOMPUTERS. Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk.

Een webwinkel laten maken

Wat is een webwinkel (webshop)?

De naam zegt het al, een winkel in de web dus online ofwel virtual winkel, in het Engels wordt vaak de term gebruikt Webshop.

Moet ik een webshop hebben?, het antwoord is Nee, maar als je weet wat de voordelen van een webshop zijn dan wordt het antwoord Ja.

Wat zijn de voordelen van een webwinkel?, normaliter een winkeltje is een paar uurtjes in de week open, de aanwezigheid van een persoon misschien meer is een must, de maandelijkse kosten van huur, elektra, personeel.

De webwinkel is dag en nacht open, de kosten zijn eenmalig de ontwikkeling van de webwinkel , en de jaarlijkse hosting bedragen ruim 100 euro. De rest is een automatisch proces van kopen, advies tot de betaling.

Dus een webwinkel hebben is een groot voordeel naast eigen winkel als dat het is.

Veel bedrijven opereren alleen via online webwinkel. Minder kosten natuurlijk en de groot massa doet alles online.

De werkwijze van een webwinkel:

Een webshop of webwinkel is een virtuele eigen winkel. Een klant moet vanaf het eerste moment het besluit nemen om verder te gaan winkelen. DIGITCOMPUTERS heeft alles in huis om uw webshop tot een succes te maken.

Onze ervaren webdesigners zorgen voor een professionele uitstraling van uw webshop.

Sociale media:

Ze worden herkent door middel van eigen icoontjes.

Naast een goede en geschikt website voor alle apparaten die zich aanpast naar gebruik via telefoon, tablet of computer (responsive)  is het ook belangrijk om uw  website te laten linken naar uw sociale media (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube,Instagram…..enz).

Er is een groot massa die maakt gebruik van de sociale media waar een uitgebreid netwerk met elkaar communiceert, kunt u zichzelf profileren als expert op uw vakgebied. Informatie wordt via deze kanalen razendsnel  verspreid waardoor u een groot bereik kunt krijgen. Dit is een niet te onderschatten marketing tool.

Wie kent facebook niet, met meer dan een miljard gebruikers  is een op de 5 mensen in de wereld heeft een account.

Sociale media en mijn website of bedrijf:

Wat heeft de sociale media te maken met een website / webwinkel of een bedrijf in het algemeen?

Heel veel, maar laten eerst een paar voorbeelden noemen.

Stel je hebt een restaurant, hoe kom je aan klanten of meer klanten?

Door het gebruik van bijvoorbeeld facebook kun je precies jouw doelgroep definiëren en makkelijk bereiken door advertenties, zelfs je beperken tot een aantal kilometers van je bedrijf om heen.

Uit statistieken blijkt dat 80 procent van alle klanten doen ze eerst hun zoektocht via mobiel, en facebook bijvoorbeeld is heel goed om die mensen te kunnen bereiken met jouw advertenties.

Sociale media worden bijzonder goed gevonden door zoekmachines, als jouw website een link heeft tot hun site dan is het makkelijk bij elke advertentie betaald of gratis jouw website te hoog scoort , een echte potentieel website waar een link kan gemaakt worden, door het viraal of ook wel sneeuwbaleffect dat zij kunnen genereren.

Daarom zijn sociale media een waardevolle toevoeging voor uw website of webwinkel.

DIGITCOMPUTERS heeft ook alle ervaringen om dit te kunnen regelen en de linken tot je website te regelen.

Bijhouden en elke keer wijzigingen of reclames of adverteren kost enorme veel tijd, laat deze taak uitbesteden aan ons en je krijgt alle resultaten te zien elke keer als het nodig is.

De zoek machine optimalisatie:

Vindbaarheid is de sleutel tot online succes.

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw website beter vindbaar te maken. (SEO) Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zijn twee manieren die er voor zorgen dat uw website hoger scoort in Google of ander zoekmachine zoals Yahoo en Bing.

SEO of organisch genoemd doet dit door middel van relevante web teksten met de sleutels zoek worden, hier is wat technisch  kennis noodzakelijk van de websitebouwers, de zoekmachines wijzigen vaak van zoekstrategie en de webbouwers of marketeers moet op de hoogte blijven van de nieuwe technieken die worden geëist door de zoekmachines, elke keer is een nieuwe algoritme geïmplementeerd in de zoekmachine.

SEA werkt doordat u gerichte Google advertenties plaatst (betaald versie) je bepaald zelf het budget per dag en of per klik, en ieder keer als een klant op zoek is naar jouw gestelde zoek worden klikt op de link die heb je gesteld als doel en wordt het bedrag in mindering van de totaal budget.

SEA vraagt ook wat kennis

Beide technieken helpen de website of webshop gevonden worden door specifiek zoek worden, maar gevonden worden is een, en verkopen of klanten werven is twee dat betekent klant in werven heeft meer werk nodig dan alleen die twee technieken, en dat is de copywriter en dat is een apart verhaal.

DIGITCOMPUTERS beheerst die technieken om een maximale score in de zoekmachines te realiseren en meer klanten binnen te werven.

Werkwijze:

  • Ontwikkelen
  • Prioriteit toekennen
  • Het plan aanpassen en afstemmen op de doelen
©2021 - Auteursrecht - DIGITCOMPUTERS | KvK nummer: 24483661 | BTW nummer: NL001791613B60

Design gerealiseerd door: MUNDI IT
Call Now ButtonBel DIGITCOMPUTERS